• Al ruim 40 jaar kennis in licht
  • Gratis verzending vanaf  €125 excl btw
  • Uitsluitend kwaliteit verlichting

Populaire toepassingen

Onze merken

De groothandel in zakelijke verlichting. Dat is Lichtunie. We bestaan inmiddels ruim 40 jaar en met deze ervaring weten waar wij onze verlichting in kunnen kopen. Wij zijn merkonafhankelijk en kunnen daardoor voor je project een passende offerte op maat aanbieden.

Het laatste nieuws

LED verlichting voor bedrijfshallen
16 oktober 2023

Slimme keuzes voor LED verlichting in je bedrijfshal of werkplaats

Ontdek de beste LED oplossing voor je bedrijfshal of werkplaats bij Lichtunie. Leer waar je op moet letten en welke LED-verlichting het meest geschikt is.

Lees artikel
3 maart 2023

Norton LED Lichtlijnen

Lichtlijnen zijn bij uitstek geschikt voor industriële toepassingen. Lichtlijnen zijn snel en eenvoudig te plaatsen, met een goede lichttechniek en een breed assortiment aan (speciale) oplossingen. En met LED lichtlijnen stap je ook nog eens eenvoudig over op een duurzaam systeem. Door traditionele TL verlichting te vervangen voor LED bespaar je meer dan 50% energiekosten.

Lees artikel
2 februari 2023

Lichtadvies voor kantoorverlichting

Licht heeft veel impact op sfeer en heeft daarbij ook effect op de stemming van mensen. Je bent op zoek naar kantoorverlichting en je wilt dat jouw collega’s fijn en energiek kunnen werken. Moet kantoorverlichting aan bepaalde eisen voldoen? En waar moet je nog meer rekening mee houden? Lichtunie legt uit.

Lees artikel

Over Lichtunie

Wij van Lichtunie hebben meer dan 40 jaar ervaring in de verlichtingsbranche. Door het adviseren en het aanbieden van betaalbare LED verlichting kunnen wij bedrijven helpen overstappen naar energie besparende verlichting van zeer hoge kwaliteit. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op!

Ben je opzoek naar de juiste verlichting voor jouw toepassing?
Wij geven je graag advies!