• Al ruim 40 jaar kennis in licht
 • Gratis verzending vanaf  €125 excl btw
 • Uitsluitend kwaliteit verlichting

LED lampen

Op deze pagina staan al onze LED lampen. Dat is nogal een veelomvattende term. LED lampen zijn er namelijk in vrijwel alle soorten en maten. Afhankelijk van de plek waar de lampen geïnstalleerd gaan worden, kies je voor een andere lamp. Een E27 of E14 LED lamp  is bijvoorbeeld eerder geschikt voor kleinere ruimtes of plekken waar je veel sfeer wilt creëren – zoals een wachtkamer, lounge of receptie. Een LED TL lamp  is daarentegen een perfecte oplossing voor een kleine werkplaats of op kantoren. Let hierbij ook op de kleurtemperatuur  van het licht.

 • 1–24 van de 1300 producten worden getoond

 • Toon per pagina
 • Sorteren op

Voordelen LED lamp

Laten we vooropstellen dat je met de aankoop van een LED lamp goed bezig bent! Door voor LED lampen te kiezen, verdien je geld terug met verlichten. Je bespaart met LED verlichting namelijk flink op de energierekening. Wat maakt een LED lamp dan zo zuinig? Daar zijn meerdere antwoorden op:

 1. LED lampen worden niet heet, zoals gloeilampen dit wel kunnen worden. De meeste energie gaat bij spaar- en gloeilampen gek genoeg naar de warmte en niet naar het licht. Zo verlies je veel energie. Energie wat een LED lamp wél efficiënt gebruikt. Deze lampen worden niet heet en gebruiken de energie gewoon voor verlichten. Zoals het hoort.
 2. LED lampen gaan zo’n 15.000 tot 50.000 branduren mee. Dat is vijf keer(!) zo lang als een gloeilamp. Je schaft dus in een lange periode veel minder lampen aan. Een mooie win-win.
 3. Een LED lamp is erg zuinig in zijn gebruik. Een LED E27 lamp verbruikt bijvoorbeeld 6 Watt, waar een gloeilamp makkelijk 20 Watt verbruikt. Dat is wel heel makkelijk geld besparen met verlichting.

 LED lamp voor plafond of muur?

Bij Lichtunie hebben we een breed aanbod aan LED verlichting. Of dit nu een LED paneel  is of specifiek een Philips LED lamp . Je kunt daarnaast de keuze maken tussen lampen die je aan de muur ophangt of dat je de LED lamp tegen het plafond monteert. LED lampen zijn ontzettend veelzijdig en kun je gemakkelijk met een passend armatuur monteren. LED panelen kunnen bijvoorbeeld zowel aan het plafond als tegen de muur bevestigd worden. Zo creëer je sfeer en presenteer je een uniek visitekaartje. Gebruik voor een LED paneel opbouwarmatuur , of frame, of plaats hem in het systeemplafond. Verlichting is cruciaal om bijvoorbeeld goed bij te kunnen werken. Dit geldt voor zowel kantoren als magazijnen en loodsen.  Lees hier meer over bedrijfshalverlichting of kantoorverlichting.

LED lampen kopen bij Lichtunie

Voor welk project je ook aan de gang gaat: LED lampen zijn een goede basis voor een verantwoord, slim bedrijf. Energiezuinig, functioneel én sfeervol. Gebruik onze filters om een keuze te maken voor de perfecte LED lamp voor jouw project.

Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van een grote partij LED lampen? Bel of mail ons  en we denken met je mee!

Waarom zou ik kiezen voor LED lampen van Lichtunie?

 • Bespaar meer dan 50% op energiekosten
 • Lange levensduur
 • Snelle terugverdientijd
 • Divers aanbod
 • kwaliteitsverlichting

Ben je opzoek naar de juiste verlichting voor jouw project?
Wij geven je graag advies!