• Al ruim 40 jaar kennis in licht
  • Gratis verzending vanaf  €125 excl btw
  • Uitsluitend kwaliteit verlichting
  • Deskundig lichtadvies op maat

LED lampen

Op deze pagina staan al onze LED lampen. Dat is nogal een veelomvattende term. LED lampen zijn er namelijk in vrijwel alle soorten en maten. Afhankelijk van de plek waar de lampen geïnstalleerd gaan worden, kies je voor een andere lamp. Een E27 of E14 LED lamp  is bijvoorbeeld eerder geschikt voor kleinere ruimtes of plekken waar je veel sfeer wilt creëren – zoals een wachtkamer, lounge of receptie. Een LED TL lamp  is daarentegen een perfecte oplossing voor een kleine werkplaats of op kantoren. Let hierbij ook op de kleurtemperatuur  van het licht.

Kies voor Philips LED TL

  • Bespaar tot wel 70% op je energiekosten!
  • Geen opwarmtijd!
  • Plug and play montage!

LED lampen bij Lichtunie

Bij Lichtunie vindt je voor iedere toepassing een geschikte oplossing. Van binnen tot buiten en van woning tot zakelijke verlichting. Bij ons kun je terecht met al je vragen. We zitten klaar om je van deskundig advies te voorzien.

Philips en LEDvance LED lampen

Lichtunie heeft in het LED lampen assortiment alleen de merken Philips en LEDvance (voorheen Osram). Deze verlichtingsmerken zijn het meest bekend in de markt en leveren alleen hoge kwaliteits verlichtingsproducten.

Voordelen LED lamp

Laten we vooropstellen dat je met de aankoop van een LED lamp goed bezig bent! Door voor LED lampen te kiezen, verdien je geld terug met verlichten. Je bespaart met LED verlichting namelijk flink op de energierekening. Wat maakt een LED lamp dan zo zuinig? Daar zijn meerdere antwoorden op:

  1. LED lampen worden niet heet, zoals gloeilampen dit wel kunnen worden. De meeste energie gaat bij spaar- en gloeilampen gek genoeg naar de warmte en niet naar het licht. Zo verlies je veel energie. Energie wat een LED lamp wél efficiënt gebruikt. Deze lampen worden niet heet en gebruiken de energie gewoon voor verlichten. Zoals het hoort.
  2. LED lampen gaan zo’n 15.000 tot 50.000 branduren mee. Dat is vijf keer(!) zo lang als een gloeilamp. Je schaft dus in een lange periode veel minder lampen aan. Een mooie win-win.
  3. Een LED lamp is erg zuinig in zijn gebruik. Een LED E27 lamp verbruikt bijvoorbeeld 6 Watt, waar een gloeilamp makkelijk 20 Watt verbruikt. Dat is wel heel makkelijk geld besparen met verlichting.

Ben je opzoek naar de juiste verlichting voor jouw toepassing?
Wij geven je graag advies!