• Al ruim 40 jaar kennis in licht
  • Gratis verzending vanaf  €125 excl btw
  • Uitsluitend kwaliteit verlichting
3 maart 2023

Norton LED Lichtlijnen

Dé duurzame LED verlichting oplossing voor nieuwbouw en renovatie. Bewezen technologie over tientallen jaren. Is makkelijk om te installeren en is energiebesparend. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Wat zijn lichtlijnen

Een lichtlijn systeem bestaat uit een lange draagrail dat aan opbouwbeugels of pendelsets bevestigd wordt. Vervolgens kan je lichtlijn armaturen in de draagrails klikken. Een lichtlijn systeem is hierdoor snel te monteren.

Lichtlijn systemen bestaan al met armaturen voor fluorescentie T8 en T5 buizen. Echter kun je door over te stappen op LED lichtlijnen meer dan 50% besparen op de energiekosten.

LED lichtlijnen voor logistiek en industrie

Wat zijn de voordelen

Een groot voordeel van lichtlijnen is de besparing op de montagekosten. Lichtlijnen zijn snel te monteren en er is maar één centraal aansluitpunt per lijn nodig. Lichtlijn armaturen zijn er in diverse lichtsterktes en optieken. Of je nu een werkplaats hebt of een magazijn met veel stellingen, er is altijd een goede oplossing.

Voor welke bedrijven

Door de uitgebreide mogelijkheden van lichtlijnen,  zijn deze voor vrijwel alle bedrijven in de industrie en logistiek interessant. Voorbeelden zijn, een distributiecentra, opslag met stellingen, een magazijn of werkplaats.

Meer weten of de mogelijkheden voor LED verlichting in industriële toepassingen?

Norton lichtlijn NLS LB LED armatuur unit

LED lichtlijnen van Lichtunie

Lichtunie levert LED lichtlijnen van het merk Norton. Dit systeem bestaat al tientallen jaren en is een vertrouwde lichtoplossing voor de industrie en logistiek.

  • Bewezen technologie over tientallen jaren
  • Ophangpunten om de 3 meter
  • Diverse ophangmogelijkheden
  • Lijnt zichzelf uit tijdens montage
  • > 50.000 branduren
  • Armaturen tot 12.000 lumen
  • 5 jaar garantie

Advies en Aankoopmogelijkheden lichtlijnen

Bij Lichtunie staan we klaar om je te adviseren over de beste LED lichtlijnen voor jouw situatie. Onze experts begrijpen de unieke eisen van bedrijfshallen en kunnen op maat gemaakte oplossingen aanbieden. Of je nu LED lichtlijnen wilt kopen voor een thuiswerkplek of een grootschalige bedrijfshal, wij hebben de expertise en ervaring om je te begeleiden.

Optimaliseer je werkomgeving en verhoog de productiviteit met de perfecte LED lichtlijnen van Lichtunie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend lichtadvies en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het vinden van de beste LED lichtlijnen voor jouw behoeften.

Hulp nodig bij het realiseren van een perfecte
lichtoplossing voor je pand of ruimte?

Gerelateerde artikelen

1 april 2024

EK 2024 actie bij Lichtunie

Ontvang een Adidas EURO24 trainingsbal cadeau bij bestelling van meer dan €2500,-! Bekijk de actiepagina voor alle voorwaarden.

Lees artikel
19 maart 2024

Compatibiliteitslijsten Philips en Ledvance

Wanneer je overstapt van traditionele verlichting naar LED verlichting zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden. Zo is het verstandig om te kijken of de nieuwe lampen compatibel zijn met je huidige voorschakelapparaat.

Lees artikel
13 maart 2024

Kies de duurzame oplossing voor Osram Dulux en Philips PL lampen!

Sinds september 2023 worden compacte fluorescentielampen (CFL), ook bekend als Dulux/PL-lampen, niet langer geproduceerd. Hoewel deze lampen nog steeds verkocht mogen worden, geldt hiervoor het principe ‘op is op’. Helaas zien we dat de beschikbare voorraad langzaam afneemt, op den duur zullen deze zelfs helemaal niet meer te verkrijgen zijn.

Lees artikel

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze kortingsacties, nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen!