• Al ruim 40 jaar kennis in licht
  • Gratis verzending vanaf  €125 excl btw
  • Uitsluitend kwaliteit verlichting

Verzenden en bezorgen

Lichtunie hecht veel waarde aan een zo snel mogelijke levering van jouw bestelde artikelen.

Het verzenden van
een bestelling

Jouw bestelling wordt zorgvuldig door ons gepakt en verpakt. De bestelling wordt verzonden via TransMission. Het tijdstip van levering is afhankelijk van de planning van TransMission, hierop hebben wij geen invloed.

Je ontvangt van ons een e-mail wanneer wij jouw pakket naar de vervoerder hebben verzonden. Vervolgens ontvang je op een later tijdstip nog een aparte e-mail van de vervoerder met een track & trace nummer om de zending te volgen.

Je kunt jouw bestelling ook afhalen bij ons magazijn. Je krijgt een melding als je bestelling klaar ligt om af te halen. Je betaalt dan uiteraard geen verzendkosten.

Bezorging

Bestellingen die op werkdagen voor 14:00 worden geplaatst, worden dezelfde werkdag nog verzonden mits voorradig. Bestellingen in Nederland worden binnen 1 werkdag bezorgd. (m.u.v. zaterdag en zondag) De bezorgtijd naar België bedraagt 1  tot 3 werkdagen.

Wanneer je niet aanwezig bent om het pakket in ontvangst te nemen zal de pakketbezorger een niet-thuis-kaart in de bus achterlaten. Op deze kaart vindt je instructies voor het inplannen van een nieuwe leverpoging. Bij meerdere mislukte afleverpogingen zal jouw bestelling vanuit het depot van de vervoerder terug naar ons worden gestuurd, als gevolg zullen wij je verzoeken de verzendkosten nogmaals over te maken voor een nieuwe zending.

Veelgestelde vragen

Bezorger gemist?

Wanneer je niet aanwezig bent om het pakket in ontvangst te nemen zal de pakketbezorger een niet-thuis-kaart in de bus achterlaten. Op deze kaart vindt je instructies voor het inplannen van een nieuwe leverpoging. Bij meerdere mislukte afleverpogingen zal jouw bestelling vanuit het depot van de vervoerder terug naar ons worden gestuurd, als gevolg zullen wij je verzoeken de verzendkosten nogmaals over te maken voor een nieuwe zending.

Om dit te voorkomen raden wij aan het pakket op een adres te laten leveren waarvan je zeker bent dat het kan worden ontvangen, bijvoorbeeld een werkadres.

Op welke dagen bezorgt Lichtunie?

Onze vervoerder Transmission bezorgt standaard van maandag tot vrijdag.

  • Maandag voor 14:00 uur besteld, dinsdag geleverd
  • dinsdag voor 14:00 uur besteld,  woensdag geleverd
  • woensdag voor 14:00 uur besteld, donderdag geleverd
  • Donderdag voor 14:00 uur besteld, vrijdag geleverd
  • Vrijdag voor 14:00 uur besteld, maandag geleverd

Op aanvraag is een zaterdaglevering mogelijk. Neem hiervoor contact op via info@lichtunie.nl

Welk vervoersbedrijf gebruikt Lichtunie?

Wij maken gebruik van Transmission.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Ja, dat is mogelijk tijdens onze openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 08.00-17.00. Dit kan je aangeven bij je bestelling in onze webshop of geef het duidelijk aan bij je bestelling via de telefoon of mail.

Wij zitten gevestigd op Waardsedijk Oost 16 in Montfoort.

Word ik op de hoogte gehouden van de bezorging?

Via onze vervoerder krijg je een track en trace e-mails als je order ons magazijn heeft verlaten. Wij hebben geen invloed op de planning van de vervoerder.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Producten uit voorraad voor 14:00 besteld worden dezelfde dag verstuurd.

Betaal ik ook verzendkosten buiten Nederland?

Bij bestellingen naar België, brengen wij standaard €15,95 exclusief btw in rekening. Alleen bij offertes of grotere aantallen kunnen we afwijken en brengen wij geen verzendkosten in rekening.

Wil je jouw bestelling naar een ander land laten verzenden? Dan zullen wij ten allen tijde verzendkosten in rekening brengen. De kosten hiervan kunnen variëren, afhankelijk van de grootte en het gewicht van het pakket.

When ordering with shipping to other countries we will at all times use shippingcosts. The costs of this may vary depending on the size and weight of the package.

Betaal ik ook verzendkosten in Nederland?

Voor orders met een orderwaarde onder €25,00 excl. btw brengen wij €11,20 excl. btw verzendkosten in rekening.

Bij orders met een order waarde onder €125,00 excl. btw brengen wij €7,40 excl. btw verzendkosten in rekening.

Deze worden duidelijk in de winkelwagen getoond.

Alle orders met een waarde boven € 125,00 excl. btw worden franco geleverd.

 

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?

Als je jouw bestelling wilt annuleren, is dit alleen mogelijk als de order nog niet is verwerkt.

Wij adviseren je de annulering zo spoedig mogelijk telefonisch kenbaar te maken via 0348-404680.

Als de bestelling al is verwerkt, kun je na ontvangst van het pakket een retourformulier aanvragen om het pakket weer aan ons te retourneren. Verzendkosten zijn in dit geval voor jouw rekening.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?

Dat is mogelijk, geef dit duidelijk aan in je inkooporder via de mail of telefoon. Bestel je via onze webshop dan kan je dit apart aangeven.