• Al ruim 40 jaar kennis in licht
  • Gratis verzending vanaf  €125 excl btw
  • Uitsluitend kwaliteit verlichting

Philips Coreline

Slimme installateurs zeggen nooit ‘nee’ tegen besparingen op het gebied van tijd en geld. Met de Philips CoreLine LED-armaturen hoeft dat ook niet, want deze serie biedt een volledig assortiment aan LED-verlichtingsoplossingen, waarmee je de installatietijd tot een minimum kan beperken en tegelijkertijd energie kan besparen.

  • 1–24 van de 62 producten worden getoond

  • Toon per pagina
  • Sorteren op

Echte professionals rekenen op Philips CoreLine

Oud of nieuw, optimale LED-verlichting kan een gebouw veranderen in iets heel bijzonders en er een plek van maken waar mensen graag werken en wonen. Bezorg je klanten een ‘wow’-moment met Philips CoreLine LED-armaturen: het volledige assortiment van hoogwaardige LED-verlichting, dat het referentiepunt vormt in de branche. Want als licht echt belangrijk is, wil je geen foute keuzes maken.

Innovatief:

CoreLine-armaturen zijn de eerste Interact Ready LED-armaturen en werken naadloos samen met de intuïtieve Interact Pro-app en het bedieningspaneel.

Easy to Install:

Het efficiënte ontwerp van de CoreLine LED-armaturen maakt een individuele vervanging van bestaande lampen mogelijk, met nagenoeg geen noodzaak van dure nieuwe bedrading of nieuwe plafondconfiguraties.

Hoogwaardig:

LED-technologie staat aan de basis van de hoge kwaliteit van het licht van CoreLine. Dankzij zijn lange levensduur kun je aan elke vraag voldoen en de beste verlichtingsoplossing aanbieden.