Per 1 februari 2019 heeft Lichtunie alle (groot)handelsactiviteiten van Voorn en Koning en de Juiste lamp overgenomen. Klik hier voor meer informatie.

Philips Master TL-D Secura

Alle 14 resultaten


De TL-D Secura is een speciale TL-lamp met een unieke coating.

De unieke coating van de TL-D Secura heeft meerdere functies. De belangrijkste functie is het opvangen van glasscherven als de lamp onverwachts stuk gaat. Daarnaast filtert deze coating tot wel 90% UV-straling. Dit maakt de Secura geschikt om bederfelijke goederen te belichten. Dankzij de geringe UV-straling wordt verkleuring en smaakverlies van goederen zo klein mogelijk.

De speciale coating maakt de Secura zeer geschikt in omgevingen met verhoogd gevaar van lampbreuk of in omgevingen waar lampbreuk schade kan toebrengen aan producten of processen.

De TL-D Secura heeft een levensduur van tot 15.000 uur. 

De TL-D Secura is leverbaar in 3 wattages:

-   18W / 36W / 58W

Naast verschillende wattages is de TL-D Secura leverbaar in 2 verschillende lichttemperaturen:

-   3000K / 4000K

De warmwitte lichtkleur (3000K) verzorgt een uitnodigende sfeer, waar de witte kleur (4000K) een neutrale, zakelijke sfeer verzorgt. Kleuren worden zeer nauwkeurig weergegeven (CRI=85).

Let op: als u TL-D bestelt voor vervanging, kies dan hetzelfde wattage en lengte dat u nu heeft. Andere wattages verschillen in lengte en werken niet.