• Al ruim 40 jaar kennis in licht
  • Gratis verzending vanaf  €125 excl btw
  • Uitsluitend kwaliteit verlichting

Kantoorverlichting

Kantoorverlichting

Kantoorverlichting speelt een cruciale rol bij het creëren van een productieve en comfortabele werkomgeving. Bij Lichtunie begrijpen we de behoefte aan diverse oplossingen om aan de unieke eisen van verschillende kantooromgevingen te voldoen. Of je nu op zoek bent naar LED kantoorverlichting, design armaturen, slimme opties, of andere specifieke behoeften hebt, wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om aan jouw wensen te voldoen.

  • 1–24 van de 92 producten worden getoond

  • Toon per pagina
  • Sorteren op

LED kantoorverlichting: efficiëntie en duurzaamheid

Moderne kantoorruimtes vereisen efficiënte en duurzame verlichting. Onze LED kantoorverlichting is de perfecte keuze om aan deze eisen te voldoen. LED verlichting is energiezuinig en heeft een lange levensduur, waardoor het niet alleen kostenbesparend is, maar ook een milieuvriendelijke keuze. Dankzij de helderheid en de opties voor aanpassing aan daglicht, kan LED kantoorverlichting de productiviteit en het welzijn van werknemers verbeteren.

Kantoorverlichting met lage verblinding (UGR)

Een cruciale factor in kantooromgevingen is de UGR-waarde (Unified Glare Rating), die de mate van verblinding meet bij het kijken naar verlichte oppervlakken. Volgens de NEN-EN12464-1-norm is een UGR-waarde lager dan 19 vereist om onaangename verblinding te minimaliseren en een comfortabele visuele omgeving te garanderen. Lage UGR-waarden verminderen storende schitteringen op computerschermen en werkoppervlakken, wat de productiviteit verhoogt en visueel comfort bevordert. In kantoren met langdurige visuele taken is een geschikte UGR-waarde van groot belang om oogvermoeidheid te verminderen en het algemene welzijn van werknemers te bevorderen.

Diverse opties voor kantoorverlichting

Bij Lichtunie begrijpen we dat kantoorverlichting niet alleen functioneel, maar ook stijlvol kan zijn. Daarom bieden we een breed scala aan opties, van strakke LED plafondarmaturen tot industriële hanglampen en downlights. Of je nu op zoek bent naar een minimalistisch ontwerp, een opvallende industriële uitstraling of een klassieke look, wij hebben de juiste kantoorverlichting voor jouw ruimte.

 

Slimme kantoorverlichting voor de toekomst

De toekomst van kantoorverlichting is slim. Met geavanceerde lichtmanagementsystemen en slimme kantoorverlichtingsopties kun je de verlichting aanpassen aan specifieke behoeften en de energie-efficiëntie verhogen. Onze experts kunnen je adviseren over de beste slimme kantoorverlichtingsoplossingen die passen bij jouw kantooromgeving.

Advies en Aankoopmogelijkheden kantoorverlichting

Bij Lichtunie staan we klaar om je te adviseren over de beste kantoorverlichting voor jouw situatie. Onze experts begrijpen de unieke eisen van kantoorruimtes en kunnen op maat gemaakte oplossingen aanbieden. Of je nu kantoorverlichting wilt kopen voor een thuiswerkplek of een grootschalig kantoorproject, wij hebben de expertise en ervaring om je te begeleiden.

Optimaliseer je werkomgeving en verhoog de productiviteit met de perfecte kantoorverlichting van Lichtunie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend lichtadvies en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het vinden van de beste kantoorverlichting voor jouw behoeften.

Ben je opzoek naar de juiste verlichting voor jouw pand?
Wij geven je graag advies!