• Al ruim 40 jaar kennis in licht
  • Gratis verzending vanaf  €125 excl btw
  • Uitsluitend kwaliteit verlichting

Heb je vragen over grote volumes of zou je graag een offerte ontvangen? We helpen graag bij het vinden van de juiste verlichting. Met onze expertise geven we je graag een passend advies

 

 

Bancotact is de meest makkelijke en veilige manier om online te betalen. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met Bancotact wenst te betalen, vervolgens selecteer je de bank waarbij je bent aangesloten. Daarna word je automatisch doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. De bank verzoekt je dan een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij versturen direct je bestelling.

Je kunt bij ons een bestelling plaatsen die je pas na levering van de bestelde producten hoeft te betalen. Op de afrekenpagina kies je dan voor de betaalmogelijkheid ‘zakelijk Achteraf betalen’. Voor betalen middels ‘Achteraf betalen’ hebben wij gegevens van je nodig die wij bij andere betaalmogelijkheden niet van je verlangen. Deze gegevens worden enkel gebruikt door onze betaalpartner Biller om te controleren of  jouw aanvraag voor ‘Achteraf betalen’ wordt geaccepteerd. Na acceptatie nemen wij jouw bestelling direct in behandeling en zullen wij deze aan je verzenden volgens de aangegeven levertijden. je ontvangt van Biller een factuur met een betaallink. De factuur dient binnen 30 dagen ná ontvangst van je bestelling aan Biller te zijn voldaan.

Ook kun je ervoor kiezen om de betaling via bank overschrijving te voldoen. Je krijgt na het plaatsen van de bestelling een pro forma factuur per e-mail toegstuurd in PDF-formaat. Indien we 7 dagen na het plaatsen van de bestelling nog geen betaling hebben ontvangen, zullen wij je een e-mail sturen ter herinnering van je order. Je kunt de betaling overmaken naar IBAN: NL37ABNA0408275707 t.n.v Lichtunie. Vermeld altijd het bestel- en factuurnummer. Jouw bestelling wordt verwerkt zodra de betaling is ontvangen. Dit kan 2-4 werkdagen duren.

Let op: de bestelling wordt pas verzonden na de verwerking van je betaling. Het kan tot 4 werkdagen duren voordat wij een betaling hebben ontvangen. Wanneer je voor deze betaalmethode kiest kan de levertijd langer duren dan normaal.

Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk online betalen. Afrekenen doe je in de vertrouwde betaalomgeving van je bank. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Vervolgens selecteer je de bank waarbij je bent aangesloten. Daarna word je doorgeleid naar je bankomgeving waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. De bank vraagt je een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt vervolgens direct van je betaalrekening afgeschreven en wij versturen direct je bestelling.

Ja, dat kan. Wij kunnen helaas niet alle producten van onze leveranciers op onze site zetten. Vraag hier je offerte op maat aan.

Je kan bij ons op verschillende manieren je bestelling plaatsen:

  • Via onze webshop
  • Je inkooporder via de mail sturen naar info@lichtunie.nl 
  • Telefonisch je order doorgeven

Staat het product niet op onze site? Neem dan contact met ons op zodat wij samen met je de bestelling in orde kunnen maken.

Via de webshop kan betalen via iDEAL of kopen op rekening met een betaaltermijn van 30 dagen.

Alleen zakelijke klanten met KVK kunnen een verzoek doen voor verkoop op rekening. Wil je hier meer over weten, dan komen wij graag met je in contact.

Zodra jouw bestelling de deur uitgaat bij ons, wordt ook de factuur verzonden naar je mail adres. Dit kan uiterlijk 2 werkdagen duren.

 

Dat is mogelijk, geef dit duidelijk aan in je inkooporder via de mail of telefoon. Bestel je via onze webshop dan kan je dit apart aangeven.