Home / Adviespagina’s / LED Lichtlijnen

LED lichtlijnen

Lichtlijnen zijn bij uitstek geschikt voor industriële toepassingen. Lichtlijnen zijn snel en eenvoudig te plaatsen, met een goede lichttechniek en een breed assortiment aan (speciale) oplossingen. En met LED lichtlijnen stap je ook nog eens eenvoudig over op een duurzaam systeem. Door traditionele TL verlichting te vervangen voor LED bespaar je meer dan 50% energiekosten.

Wat zijn lichtlijnen

Een lichtlijn systeem bestaat uit een lange draagrail dat aan opbouwbeugels of pendelsets bevestigd wordt. Vervolgens kan je lichtlijn armaturen in de draagrails klikken. Een lichtlijn systeem is hierdoor snel te monteren.

Lichtlijn systemen bestaan al met armaturen voor fluorescentie T8 en T5 buizen. Echter kun je door over te stappen op LED lichtlijnen meer dan 50% besparen op de energiekosten.

Wat zijn de voordelen

Een groot voordeel van lichtlijnen is de besparing op de montagekosten. Lichtlijnen zijn snel te monteren en er is maar één centraal aansluitpunt per lijn nodig. Lichtlijn armaturen zijn er in diverse lichtsterktes en optieken. Of je nu een werkplaats hebt of een magazijn met veel stellingen, er is altijd een goede oplossing. .

Voor welke bedrijven

Door de uitgebreide mogelijkheden van lichtlijnen,  zijn deze voor vrijwel alle bedrijven in de industrie en logistiek interessant. Voorbeelden zijn, een distributiecentra, opslag met stellingen, een magazijn of werkplaats.

LED lichtlijnen van Lichtunie

Lichtunie levert LED lichtlijnen van het merk Norton. Dit systeem bestaat al tientallen jaren en is een vertrouwde lichtoplossing voor de industrie en logistiek. 

   Bewezen technologie over tientallen jaren
   Ophangpunten om de 3 meter
   Diverse ophangmogelijkheden
   Lijnt zichzelf uit tijdens montage

   
> 50.000 branduren
   
Armaturen tot 12.000 lumen
   5 jaar garantie

Lichtberekening en offerte aanvragen

Lichtunie helpt je graag bij het uitrekenen hoeveel licht er voor jouw bedrijf nodig is. Hierbij houden we rekening met de geldende eisen en functie van de ruimte. Vraag via onderstaand formulier een lichtberekening of offerte op maat aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Je kunt ook direct met ons contact opnemen door te bellen naar 0348 – 209 000.