Home / Lichtadvies

Lichtadvies

Wil je overstappen op LED verlichting, maar weet je niet wat je precies nodig hebt? Lichtunie helpt je graag met het juiste lichtadvies. Dit doen we voor alle toepassingen zoals kantoren, bedrijfshallen, magazijnen, winkels, scholen of openbare gebouwen en wooncomplexen.

Compleet lichtadvies voor een pand of ruimte

Een compleet lichtadvies bestaat uit lichtberekeningen en een lichtplan. In sommige gevallen ondersteunen we dit met 3D visualisaties zodat je een goede indruk krijg hoe het er exact uit komt te zien.

Lichtberekening

Met lichtberekeningen toetsen we de verlichting van een pand of ruimte aan de Europese gestelde norm voor binnenverlichting (NEN-EN 12464-1) en buitenverlichting (NEN-EN 12464-2). Zo weet je dat jouw verlichting altijd voldoet aan alle eisen.

Lichtplan

Een lichtplan is een 2D plattegrond van jouw pand of ruimte waarin alle verlichting is ingetekend. Zo krijg je een goed inzicht welke armaturen zijn toegepast.

BespaarScan

Met onze BespaarScan laten we je zien wat je kan besparen door over te stappen naar energiebesparende verlichting. Je krijgt inzicht in je huidige energieverbruik, de mogelijke energiebesparing met LED verlichting en de terugverdientijd van de investering.

Lichtadvies aanvragen

Wij maken kwaliteit verlichting voor bedrijven betaalbaar. Bij grotere volumes of bij een lichtplan maken we graag vrijblijvend een offerte op maat! Vraag via onderstaand formulier eenvoudig een offerte of advies aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!