Deskundig lichtadvies
Gratis verzending vanaf € 100 excl btw
Uitsluitend kwaliteits verlichting

1–12 van de 137 producten worden getoond

Tonen als:

Toon per pagina:

1–12 van de 137 producten worden getoond


Inbouwspots kopen bij groothandel Lichtunie

LED inbouwspots werken perfect als sfeerverlichting en zijn ook nog eens energiezuinig. Kiest u voor LED inbouwspots, dan bespaart u namelijk tot wel 85% op uw energierekening. Daar wordt uw portemonnee blij van! En het is goed voor het milieu. De inbouwspots van groothandel Lichtunie zijn eenvoudig en netjes in te bouwen. Bekijk ons assortiment! Wij hebben een grote voorraad professionele verlichting en helpen u graag bij het maken van een goede keuze.

Verschillende keuzes voor LED inbouwspots

Onze LED inbouwspots bevestigt u makkelijk in het plafond of in een kast. Of u ze nu wilt gebruiken in kantoorruimtes, een schoolgebouw of in een magazijn? Ze passen in alle ruimtes. Wilt u een bepaald gedeelte in een bedrijfsruimte belichten? Daar zijn onze kantelbare inbouwspots perfect voor. De stand van de lichtbundel kunt u met deze spots zelf instellen. De felheid van het licht kunt u weer instellen met onze dimbare inbouwspots. Prettig als u wat meer sfeer wilt creëren in een ruimte. En we hebben ook inbouwspots voor buiten. Naar wat voor LED inbouwspots u dus op zoek bent maakt niet uit. Lichtunie heeft als groothandel een groot assortiment in verschillende vormen en maten.

Inbouwspots voor sfeerverlichting

De LED inbouwspots van groothandel Lichtunie zijn verkrijgbaar met warm licht van 3000K. Warm licht wordt namelijk gebruikt als sfeerverlichting. Voor de uitstraling van de LED inbouwspots kunt u kiezen uit zwarte inbouwspots en witte inbouwspots. Basis kleuren dus waardoor de armaturen van de spots altijd goed bij de rest van uw interieur passen.

LED inbouwspots worden niet warm

Halogeenlampen kunnen flink warm worden als ze een tijdje aan staan. LED verlichting wordt niet warm. Als u de LED inbouwspots op ooghoogte wilt plaatsen, hoeft u zich dus geen zorgen te maken dat u uw handen verbrandt. Zeker als u kinderen heeft is dat prettig.

De voordelen van LED inbouwspots

Met LED inbouwspots draagt u bij aan het milieu en bespaart u op uw energiekosten. Maar dat zijn niet de enige voordelen van LED inbouwspots:

  • LED inbouwspots hebben een lange levensduur, waardoor u ze niet snel hoeft te vervangen. Gemiddeld gaan ze maar liefst 50.000 branduren mee. Dat komt neer op bijna 6 jaar als u het licht 24 uur per dag aan laat staan.
  • LED verlichting heeft geen opwarmtijd. U heeft dus u meteen maximaal licht.