Retouren

Wilt u een product retourneren of ruilen? Dat kan. Tot 14 dagen na ontvangst kunt u producten retourneren.  Hiervoor betaalt u alleen de verzendkosten.

Echter zijn er een aantal voorwaarden waar het product aan moet voldoen.

–          De producten moeten ongebruikt zijn

–          De producten moeten in de originele verpakking zitten

–          De producten moeten voorzien zijn van een retourformulier, anders wordt uw aanvraag niet in behandeling genomen

–          De producten moeten compleet teruggestuurd worden.

–          Producten die op maat of speciaal voor u besteld zijn, kunnen niet geretourneerd worden. 

–          Producten die kapot zijn, kunnen niet geretourneerd worden.

Voldoet u aan bovenstaande voorwaarden dan kunt u via onderstaande formulier een retour aanvraag doen. Wij kijken uw bestelling dan na en sturen u vervolgens zo snel mogelijk een retour formulier op.

    Producten kapot ontvangen?

    Helaas kan het voorkomen dat een product bij aankomst kapot is. Indien dit bij u het geval is, kunt u binnen 2 dagen een mail sturen naar info@lichtunie.nl. Wij willen graag weten om welke lampen het gaat en hoeveel lampen er kapot zijn en zouden graag een foto zien van de kapotte lamp. Vermeld ook om welk ordernummer het gaat. Wij nemen uw vraag in behandeling en zullen samen met u een passende oplossing zoeken.

    Verzendkosten die u betaald tijdens het bestelproces worden niet vergoed/ gecrediteerd bij het retouren van uw producten. Wij zullen enkel het bedrag van de geretourneerde producten crediteren.

    Retourafhandeling

    Zodra wij de retourzending hebben ontvangen zullen wij deze binnen 2 werkdagen in behandeling nemen. Na controle van de zending zullen wij mits het voldoet aan de bovenstaande voorwaarden, het bedrag naar u crediteren. Het duurt 1-2 werkdagen voordat het bedrag op uw rekening staat.