Retouren

Wilt u een product retourneren of ruilen? Dat kan. Tot 14 dagen na ontvangst kunt u producten retourneren.  Hiervoor betaalt u alleen de verzendkosten.

Echter zijn er een aantal voorwaarden waar het product aan moet voldoen.

–          De producten moeten ongebruikt zijn

–          De producten moeten in de originele verpakking zitten

–          De producten moeten voorzien zijn van een retourformulier, anders wordt uw aanvraag niet in behandeling genomen

–          De producten moeten compleet teruggestuurd worden.

–          Producten die op maat of speciaal voor u besteld zijn, kunnen niet geretourneerd worden.

–          Producten die kapot zijn, kunnen niet geretourneerd.

Om uw producten te retourneren vragen wij u gebruik te maken van ons retourformulier. Zonder retourformulier wordt uw bestelling niet in behandeling genomen. Vul het retourformulier zo volledig mogelijk in.

 Retour formulier

U kunt dit formulier uitprinten, invullen en bij de retourzending verpakken.
We hebben eventueel ook een interactief formulier, deze kunt u via uw computer invullen en vervolgens al ingevuld afdrukken.
Voor de interactieve versie kunt u ons een mail sturen naar info@lichtunie.nl

Producten kapot ontvangen?
Helaas kan het voorkomen dat een product bij aankomst kapot is. Indien dit bij u het geval  is, kunt u binnen 2 dagen een mail sturen naar info@lichtunie.nl. Wij willen graag weten om welke lampen het gaat en hoeveel lampen er kapot zijn. Vermeld ook om welk ordernummer het gaat. Wij nemen uw vraag in behandeling en zullen samen met u een passende oplossing zoeken.

Verzendkosten die u betaald tijdens het bestelproces worden niet vergoed/ gecrediteerd bij het retouren van uw producten. Wij zullen enkel het bedrag van de geretourneerde producten crediteren.