Per 1 februari 2019 neemt Lichtunie alle (groot)handelsactiviteiten van Voorn en Koning en De Juiste Lamp over. De webshops zullen worden omgezet naar de Lichtunie webshop. Voorn en Koning zal wel blijven bestaan, maar zal zich alleen nog gaan richten op projecten.

Lichtunie staat voor betrouwbaarheid en persoonlijke benadering. De bestellingen die u plaatst op de webshop gaan veilig en vertrouwd. Wij werken met verschillende en veilige betaalmethoden. En als u nog vragen heeft, dan kunt u ons uiteraard altijd per mail, telefonisch of persoonlijk bereiken.

Om de overgang zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben wij klanten van Voorn en Koning en de Juiste Lamp als nieuwe klant in onze administratie verwerkt. Bestellingen doorgeven via de mail of per telefoon is direct mogelijk. Wilt u bestellingen liever via de webshop plaatsen?

U kunt een account aanmaken via onderstaande link.

Registreren als klant

Meer dan 40 merken

Wij leveren meer dan 50 merken. Van functionele- tot designverlichting. Budgetvriendelijke alternatieven nodig voor uw project? Ook dan helpen we u graag.

Lichtunie heeft ook de merken van Voorn & Koning en van de Juiste Lamp in het assortiment. Bent u op zoek naar een bepaald product of wilt u een offerte, laat het ons weten.

Al onze verlichtingsmerken
Over Lichtunie
Verlichtings adviespagina's
Verlichting voor VVE
Lichtunie aanbevelingen