Levering

– Levering via Hoek transmission (Bode Scholten)

Uw bestelling wordt zorgvuldig door ons gepakt en verpakt. Uw bestelling wordt verzonden via Bode Scholten. Alle zendingen worden van maandag tot en met vrijdag geleverd. Wanneer u op vrijdag of in het weekend besteld worden uw zending op dinsdag geleverd. Doordat het Bode Scholten een eigen planning hanteert hebben wij geen invloed op het tijdstip van levering.

Levertijd

Vandaag besteld is morgen in huis
Wanneer u voor 12:00 bestelt, heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis.

Vertraging
Helaas kan het voorkomen dat een product niet meer voorradig is of speciaal voor u besteld is. Hierdoor kan vertraging in uw bestelling optreden. In dit geval nemen wij altijd contact met u op en zorgen voor een passende oplossing.

Verzendkosten in Nederland
Bij bestellingen boven de €100,- (exclusief btw en verwijderingsbijdrage), brengen wij geen verzendkosten in rekening. Uw bestelling wordt dan gratis naar u verstuurt. Wanneer een order lager is als €100,- brengen wij €6,95 euro in rekening.

Verzendkosten in België
Bij bestellingen naar België, brengen wij € 14,95 in rekening. Alleen bij offertes of grotere aantallen kunnen we afwijken en brengen wij geen verzendkosten in rekening*.

Verzendkosten in Duitsland
Wanneer u bestelt met verzending naar Duitsland, zullen wij ten allen tijde verzendkosten in rekening brengen. De kosten hiervan kunnen variëren afhankelijk van de grootte en het gewicht van het pakket.*

When ordering with shipping to Germany we will at all times use shippingcosts. The costs of this may vary depending on the size and weight of the package.

 

*Let op: Bij grote pakketten naar het buitenland worden er extra verzendkosten verrekend, om te weten of u hier voor in aanmerking komt of hoeveel dit precies is kunt u altijd contact opnemen.

Projectmatige orders
In het geval van projectmatige orders zullen wij contact met u opnemen. Zo kunnen wij met u de datum van levering afspreken en rekening houden met eventuele andere wensen, bijvoorbeeld het bezorgen van de verlichting via ons eigen bezorgdienst.

– Afhalen
U kunt uw bestelling ook afhalen bij ons magazijn. U betaalt dan uiteraard geen verzendkosten.