Levering

– Levering via Hoek transmission

Uw bestelling wordt zorgvuldig door ons gepakt en verpakt. Uw bestelling wordt verzonden via DPD pakketservice. Alle zendingen worden van maandag tot en met vrijdag geleverd. Wanneer u op vrijdag of in het weekend besteld worden uw zending op dinsdag geleverd. Doordat het DPD een eigen planning hanteert hebben wij geen invloed op het tijdstip van levering.

Levertijd

Vandaag besteld is morgen in huis
Wanneer u voor 12:00 bestelt, heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis.

Vertraging
Helaas kan het voorkomen dat een product niet meer voorradig is of speciaal voor u besteld is. Hierdoor kan vertraging in uw bestelling optreden. In dit geval nemen wij altijd contact met u op en zorgen voor een passende oplossing.

Verzendkosten in Nederland
Bij bestellingen boven de €100,- (exclusief btw en verwijderingsbijdrage), brengen wij geen verzendkosten in rekening. Uw bestelling wordt dan gratis naar u verstuurt. Wanneer een order lager is als €100,- brengen wij €7,95 euro in rekening.

Verzendkosten in België
Bij bestellingen boven de €115,- (exclusief btw en verwijderingsbijdrage), brengen wij geen verzendkosten in rekening. Uw bestelling wordt dan gratis naar u verstuurt. Wanneer een order lager is als €115,- brengen wij €11,95 euro in rekening.

Verzendkosten in Duitsland
Bij bestellingen boven de €115,- (exclusief btw en verwijderingsbijdrage), brengen wij geen verzendkosten in rekening. Uw bestelling wordt dan gratis naar u verstuurt. Wanneer een order lager is als €115,- brengen wij €12,95 euro in rekening.

Projectmatige orders
In het geval van projectmatige orders zullen wij contact met u opnemen. Zo kunnen wij met u de datum van levering afspreken en rekening houden met eventuele andere wensen, bijvoorbeeld het bezorgen van de verlichting via ons eigen bezorgdienst.

– Afhalen
U kunt uw bestelling ook afhalen bij ons magazijn. U betaalt dan uiteraard geen verzendkosten.