Heeft u een bedrijf met meerdere filialen en/ of heeft u graag een algemene bestellijst zodat u of uw filialen zelf gemakkelijk de meest voorkomende lampen kunnen bestellen. Lichtunie heeft voor u een bestellijst gemaakt waar u met gemak de lampen die u nodig heeft invult en de lijst doorstuurt via e-mail. 

De bestellijst bestaat uit 5 pagina’s met verschillende veel voorkomende lampen en elke pagina indeling ziet er uit zoals hiernaast weergegeven. Op deze pagina kunt u de bestellijst downloaden en leggen wij u uit hoe u via deze lijst met gemak uw bestelling kunt plaatsen. 

Open bestellijst

Om te beginnen zal u de lijst zelf nodig hebben, klik op de knop hier boven om de lijst te downloaden.

Internet explorer
Bij het gebruik van Internet Explorer werkt de lijst direct vanuit uw webbrowser. Kies uw lampen en druk op verzenden. 

Firefox, Google chrome & overige browsers
Bij het gebruik van andere browsers zoals Chrome of Firefox werkt het bestand vanuit uw webbrowser, u zal de PDF dus moeten downloaden. U kunt de instructies hieronder volgen.

  • Sla het bestand op op uw PC
  • Open het bestand via een PDF reader of met Internet Explorer
  • Zoek de lampen op die u nodig heeft en vul in hoeveel u er nodig heeft.

Bij lichtunie besteld u alle producten per stuk.

Uw lampen niet in de lijst?
Onder aan de laatste pagina heeft u de ruimte om diversen lampen in te vullen die niet in de lijst staan. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in. Mocht u nog vragen hebben over producten kunt u altijd contact met ons opnemen.

Alle lampen gevonden

  • Vul uw contact gegevens en afleveradres in
  • Vul indien gewenst uw eigen referentie in, deze word op de factuur weergegeven.
  • Druk op “Bestelling e-mailen”
  • Kies uw gewenste manier voor het verzenden van de e-mail, eventuele uitleg onderstaand.

Hier vult u uw gegevens in 

Instructies voor verzenden van de e-mail
Een venster waar wordt gevraagd op welke manier u de bestelling wilt mailen zal openen.

Outlook
Indien u gebruik maakt van een e-mail programma op uw PC zoals bijvoorbeeld Outlook kunt u hier voor kiezen. De e-mail inclusief ingevulde PDF als bijlage zal dan geopend worden en klaar staan voor verzending.

Gmail
Maakt u gebruik van G-mail? Klik dan op de optie “webmail gebruiken”. Hieronder staat een selectievenstertje waar u g-mail aan kunt klikken. Vervolgens vraagt outlook om uw g-mail. Vul uw g-mail in en u zal vanzelf een nieuw venster krijgen met de vraag om in te loggen op uw g-mail account.

Overige optie
Wanneer u geen G-mail en geen e-mail software gebruikt of de PDF liever handmatig verstuurd via een nieuwe e-mail kunt u de ingevulde PDF opslaan op uw PC en vervolgens als bijlage toevoegen in een nieuwe e-mail.

 

Nadat u de e-mail met de ingevulde PDF naar ons heeft verstuurd zullen wij de bestelling zo snel mogelijk verwerken. U krijgt van ons een opdrachtbevestiging nadat de bestelling is verwerkt, hierbij zal ook worden aangegeven of alles op voorraad is. Mocht er een product niet meer leverbaar zijn zullen wij u zo snel mogelijk op de hoogte brengen en indien gewenst mee denken voor een alternatief.