Philips CDM-T/TC lampen

CDM-T/TC lampen is een hoogdruk gasontladingslamp. Dit type lamp komt u veelal tegen in retail, winkels en supermarkten. De lampen lichten dan meestal etalages, wanden of actiestallingen uit.
Een groot voordeel van CDM lampen is het UV filter waar ze over beschikken. Dit zorgt dat producten door het licht niet kunnen verkleuren.

Er zijn verschillende typen CDM lampen, waarbij het ene type voor een bepaalde toepassing meer geschikt is en gebruikt word dan een andere. We zetten ze voor u allemaal op een rijtje.

Philips MasterColour CDM-T/TC

De CDM-T/TC word veelal gebruikt in etalages en supermarkten als algemene verlichting of accentverlichting. Als er een warmere kleur uitgestraald moet worden gebruikt u de 3000K uitvoering, bij voorkeur voor een wittere uitstraling is de 4200K uitvoering geschikt.

In supermarkten komt u meestal de wittere 4200K variant tegen, deze worden gebruikt bij bijvoorbeeld actiestallingen. De hoge lichtopbrengst en witte uitstraling trekt de aandacht van de klanten en de witte lichtkleur zorgt voor een goedkopere uitstraling van de producten.

Philips MasterColour CDM lampen

Philips MasterColour CDM-T/TC Elite

De CDM-T/TC Elite heeft een aantal voordelen ten opzichte van de normale CDM-T/TC lamp. De Elite lampen hebben een hogere lichtopbrengst (meer licht met dezelfde wattage), langere levensduur en hogere kleurweergave waardoor producten nog realistischer weergegeven worden. CDM-T/TC Elite lampen worden het meest gebruikt als accent-/display verlichting in de detailhandel , winkeletalages en supermarkten.

Philips MasterColour CDM lampen

Philips MasterColour CDM-T/TC Evolution

De CDM-T/TC Evolution heeft net als de Elite een aantal voordelen ten opzichte van de normale CDM-T/TC lamp. Ook hier is de levensduur langer, namelijk tot wel 20.000 uur. Daarnaast brengt de Evolution een hogere lichtopbrengst en is de kleurweergave hoger (met extra rood).

Philips MasterColour CDM-T/TC Warm

De CDM-T/TC warm word toegepast al display-en algemene verlichting in winkels, voornamelijk bij supermarkten, bakkers en meubelzaken. Door de warme kleur en nauwkeurige kleurweergave zien producten er aantrekkelijker uit.

Philips MasterColour CDM-T/TC Fresh

Voor de presentatie van verse levensmiddelen is de CDM-T/TC Fresh de lamp om toe te passen. Dit type verbeterd de kleuren rood, groen, oranje en blauw. De CDM-T/TC Fresh kunt u vergelijken met SDW lampen, maar dan met 30-50% minder energiekosten.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang onze laatste acties en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.